Caroline Nylund Øvsthus, Eirik Øvsthus og Mari Sveen ved TNT Kiropraktikk og Rehabilitering AS er meget fornøyde med overgangen og anbefaler andre klinikker å gå for Physica.

TNT Kiropraktikk og Rehabilitering AS i Hamar byttet til Physica Online i 23. mars 2020. Klinikken med 9 ansatte gjennomførte som mange andre klinikker denne våren, oppstart og opplæring sammen med Physicas oppstartsteam ved hjelp av internett, video og telefon. Daglig leder Eirik Øvsthus er imponert over profesjonaliteten og responstiden til Physica, og med hjelpen de har fått i oppstarten.

– Overgangen har fungert veldig bra, med tanke på coronasituasjonen som førte til at Physica ikke hadde mulighet til å møte opp fysisk, ble det gjennomført videomøter og opplæring gjennom fjernstyring og telefon. Dette har fungert meget bra. Veldig bra responstid og profesjonelle aktører på support, sier Erik Øvsthus.

Physica har veldig bra responstid og profesjonelle aktører på support

– Erik Øvsthus

Daglig leder Øvsthus legger ikke skjul på at mye av motivasjonen for at byttet skjedde nå, handler om misnøye med tidligere leverandør.

– Vi valgte Physica fordi vi var meget misfornøyd med tidligere leverandør. Både som system, og med support og brukervennlighet.

Klinikken har begynt å ta imot pasienter igjen og er godt i gang med Physica som nytt journalsystem. Øvsthus er fornøyd med at de nå i begynnelsen får oppfølgning av sin egen kontaktperson i Physica, den samme kontaktpersonen som hjalp dem med forberedelser, konvertering av pasientdata og opplæringen i Physica.

– De første dagene med Physica har virket bra. Da vi fikk alt på plass virket det som et oversiktlig og brukervennlig system. Vår oppstartsansvarlig Anders har vært til veldig stor hjelp, og klarer å løse opp i det aller meste. Vi kommer til å anbefale andre klinikker å gå for Physica.

Vi kommer til å anbefale andre klinikker å gå for Physica.