Fredrik Andresen og terapeutene på Gulskogen Fysioterapi og Akupunktur var strålende fornøyd med premie og oppstart i nytt journalsystem. 

Gulskogen Fysioterapi og Akupunktur og Fysioterapeut Maria Luisa Nodeland ble vinnerne av hvert sitt RecoveryPump RPX System i Physica sin sommerkonkurranse. De ble trukket ut blant alle som deltok ved å anbefale en kollega å bytte til Physica Online nå i sommer. 

Maria Luisa som selv nylig har byttet til Physica etter anbefaling fra en god kollega var så fornøyd med sin egen overgang at hun ikke var i tvil om å anbefale Physica når hun hørte at Gulskogen vurderte å bytte.

Fra første oversiktsbilde i Physica kunne jeg se at dette ville fungere for meg. Jeg opplever at det er lett å bevege mellom journal og timeplan samt bytte mellom journaler til pasienter. Jeg liker også at jeg får beskjed hvis jeg har glemt å skrive i en journal når jeg kommer på jobb neste dag.

Maria Luisa Nodeland

RecoveryPump systemet ønsker hun å ta i bruk i behandlingen av pasienter, men vil teste det selv først slik at hun kan formidle hvordan effekten oppleves og skal forventes. 

Hos Gulskogen Fysioterapi og Akupunktur har RecoveryPump systemet allerede blitt brukt på noen få selektive utøvere etter tunge økter som synes det har vært super behagelig. Behagelig har også oppstarten i Physica vært. 

Vi er veldig fornøyde med konsulenten vi hadde tilstede på klinikken de to første dagene, oppstarten gikk knirkefritt.

– Fredrik Andresen, Gulskogen Fysioterapi og Akupunktur

De hadde blitt anbefalt Physica av kolleger fra andre klinikker tidligere. Da Maria Luisa snakket positivt om hennes overgang var de trygge på valget av Physica som ny leverandør. Selv om flere gruet seg og det tok litt tid å bli vant med en ny arbeidsflyt, er de alt i alt veldig godt fornøyd med overgangen til Physica Online.