Aspit logo

Rosenborgklinikken valgte Aspit Physica – slik gikk det da de skulle skifte journalsystem

Liv Miriam Nordtømme ved Rosenborgklinikken
Fysioterapeutene Liv-Miriam Nordtømme (bildet) og Fredrik Paulsberg ved Rosenborgklinikken Fysioterapi er fornøyde med Physica som nytt journalsystem.

Rosenborgklinikken Fysioterapi valgte i høst Physica og Aspit som ny journalleverandør. Mandag 2. november var deres første arbeidsdag i nytt journalsystem. Bård Stian og Håvard fra Aspit var på plass på klinikken for å gi opplæring og sørge for at oppstarten ble så enkel som mulig for fysioterapeutene på Lerkendal og Lade.

Vi valgte Physica fordi det fremstår driftssikkert, fremtidsrettet og effektivt for vår daglige drift. Vi hadde også hørt at andre kolleger var fornøyde Fredrik Paulsberg

- Fredrik Paulsberg

Etter to dager med nytt journalsystem konstaterer de at Physica fungerer som forventet og lovet. Fredrik Paulsberg og de andre på klinikken er særlig fornøyd med hjelp og support de har fått de første dagene.

Overgangen har gått bedre enn forventet, hovedfunksjonene i programmet er lett å bruke, sier Fredrik Paulsberg. Etter to dager i Trondheim reiser Bård Stian og Håvard tilbake til Seljord. Men de vil følge Rosenborgklinikken tett de to neste ukene før Aspit regner oppstartsperioden som fullført.

Erfaringene med overgangen er så langt er god, og vi vil fint kunne anbefale overgangsprosessen til andre.

- Fredrik Paulsberg