Aspit logo

Envision

En enkel og sikker løsning for behandling og sending av bilder, video og metadata fra medisinteknisk utstyr direkte til journalsystemet.


Envision gir nye muligheter for deling av bilder og sikker arkivering helt uavhengig av lokalt utstyr. Si farvel til minnekort, ledninger og manuelle rutiner. Del pasientbilder på en sikker og lovlig måte med kollegaer for en Second Opinion.

Envision + Capture = sant

Capture appen er inkludert i Envision abonnementet og har ingen installasjonskostnad. Du kan ta i bruk Capture med en gang og resultatene vises i det samme web-baserte verktøyet for bildediagnostikk eller direkte i journalsystemet.

Når du skal koble ditt medisintekniske utstyr for kommunikasjon og lagring i Envision vil det kunne påløpe kostnader for hjelp til integrasjon og installasjons-arbeid fra Aspit. Utgifter ved lisenser på modalitet (som for eksempel aktivering av nettverkskort eller DICOM) og arbeid leverandøren av dette utstyret står for, er ikke inkludert i abonnementet.

Abonnement på Envision og Capture koster 200/mnd for deg med driftstilskudd, og 250/mnd for deg uten driftstilskudd.

Nasjonal løsning

Envision er en nasjonal løsning utviklet etter en konsesjonskontrakt med Direktoratet for e-helse hvor Sectra leverer PACS-teknologi og medisinsk brukergrensesnitt for bildediagnostikk. Aspit har utviklet løsningen for innhenting av bilder fra modaliteter og en egen app til mobiltelefon. Etter lanseringen i oktober 2019, har flere tusen pasientundersøkelser blitt gjennomført i Envision.

Grønn energi

All data lagres i Norge hos GreenMountain i Telemark. Ved siden av å være det sikreste datalagringssenteret i Skandinavia, drives senteret av 100% fornybar energi, noe som gjør GreenMountain til verdens grønneste datalagringssenter.

Slik kommer du i gang med Envision

Vi kartlegger hvilke modaliteter du har, og hva som skal til for å klargjøre dem for Envision.

På bakgrunn av dette regner vi ut hva installasjon og integrasjon vil kreve av arbeid, og regner ut en etableringspris.

Vi gjennomfører selve installasjonen, og gir opplæring. Du har nå Envision integrert i ditt journalsystem.

Jeg vil vite mer om Envision

Vi kontakter deg senest i morgen eller neste virkedag