Vinn et RecoveryPump RPX System levert av Alfacare

Physica Sommerkonkurranse

Nå i sommer kan du og en kollega vinne hvert deres RecoveryPump RPX System levert av Alfacare til en verdi av kr 28 891,- når du anbefaler din kollega å bytte til Physica Online.

Når din kollega bestiller Physica Online innen 7. august er dere begge med i trekningen av hver deres RecoveryPump RPX System i valgfri størrelse. Det er samme premie dersom det er flere ansatte på klinikken eller du anbefaler Physica Online til flere kollegaer. Men sjansen for å vinne blir større.

RecoveryPump RPX System levert av Alfacare til en verdi av kr 28 891,-

Ingen doble kostnader

Vi mener det skal være enkelt å bytte journalsystem. Physica var de første til å fjerne bindinger og oppsigelsestid. Men det er fortsatt terapeuter som opplever å være bundet til sin leverandør i dag. Er din kollega bundet til sin eksisterende leverandør, men ønsker å bytte til Physica Online nå i sommer skal de ikke trenge å betale dobbelt.

Slik deltar du

Fyll ut kontaktinformasjon til den eller de du anbefaler Physica Online til i skjema under. Noter ditt eget navn og hvordan du ønsker å bli kontaktet om dere vinner sommerkonkurransen under feltet: «Mitt navn og kontaktinformasjon». Vi gjør oppmerksom på at du trenger samtykke fra den du anbefaler Physica Online til for å delta.

Jeg anbefaler Physica Online til:

Physica Online

Journalsystemet for deg som behandler muskel og skjelett

Dette er Physica
Ingen doble kostnader

Bytt journalsystem allerede nå i sommer, uten å måtte betale dobbelt.

Les mer her