NB! Bruk av Physica/Psykbase på mobil/nettbrett er ikke 100% tilpasset enda, men det er mulig å se sin avtalebok.

1. Last ned Citrix Workspace fra App Store:

2. Logg inn på https://ns.aspit.no via din nettleser f.eks. Safari eller Google Chrome

3. Logg inn med BankID på mobil eller BankID på brikke

4. Klikk på Physica eller Psykbase ikonet og velg «Last ned»:

5. Klikk på pilen øverst til høyre og velg Citrix filen fra nedlastning, markert i rødt:

6. Citrix Workspace vil starte programmet opp:

1. Last ned Citrix Workspace fra Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.citrix.Receiver&hl=no

2. Logg inn på https://ns.aspit.no via din nettleser f.eks. Google Chrome

3. Logg inn med BankID på mobil eller BankID på brikke

4. Klikk på Physica eller Psykbase ikonet – Velg «Download» på bunnen av skjermen:

5. Deretter klikk på «Open»:

6. Citrix Workspace vil nå starte programmet opp: