Innlogging for klinikker med lokal helsenett-linje.

1. Gå til https://nhn.aspit.no (eller åpne skrivebordssnarvei)
  2. Skriv inn ditt brukernavn og passord
  3. Velg program-ikonet der navnet ender med NHN-service

Kontroller at du skriver riktig brukernavn og/eller passord. Har du nylig aktivert innlogging med bankID vil brukernavnet være personnummeret ditt (11 siffer)

Kontakt kundeservice for å sette nytt passord.

Sjekk at du er koblet på riktig nettverk. Denne siden vil ikke fungere over vanlig internett.

Du trenger å få tilgang til en annen programversjon. Kontakt kundeservice for å få tilgang til riktig ikon.